La Unió de Botiguers de Vallirana i l’escola Verge del Roser han signat un conveni de col·laboració, mitjançant el qual els alumnes de 3r d’ESO que cursen la matèria de Competències Digitals han elaborat els QR dels establiments que pertanyen a la UB i que es col·locaran als aparadors de cada comerç perquè tothom pugui accedir a la seva informació o web.

Els principals objectius de la col·laboració són l’aprenentatge dels alumnes en aquesta disciplina, la col·laboració entre entitats, l’augment del coneixement del teixit comercial per part de la gent jove i la millora del contingut de la pàgina web de la Unió de Botiguers.

Dilluns es va fer l’acte de presentació dels projectes a la Sala de Plens, en un acte on va assistir la regidora d’Ensenyament i Pla contra el Fracàs Escolar, Isabel Villafaina, la regidora d’Ocupació, Comerç, Empresa, Consum i Turisme, Núria Ruiz, la dinamitzadora de la Unió de Botiguers, Montserrat Isern, i les professores Anna Fernández, directora del Verge del Roser, i Carolina Martínez, professora d’ESO i de Competència Digital, així com alumnes de 3r d’ESO de l’escola Verge del Roser. Des de la Unió de Botiguiers donem les gràcies més sinceres a l’escola, per la confiança en la nostra entitat, a l’alumnat per la seva feina i a l’ajuntament pel suport que rebem en tot moment d’aquesta institució.

Tant la UB com els professors i alumes valorem molt positivament aquest acord,tot desitjant de poder fer més col·laboracions a curt i llarg termini.

Els adhesius elaborats, que es col·locaran a les botigues, la UB oferirà els codis QR als establiments associats per a utilitzar-los en les seves comunicacions, si ho consideren adient (anuncis, cartells o altres suports publicitaris), papereria corporativa (targetes de visita, catàlegs…), internet (web, blogs, correus-e…).