El divendres passat, 28 d’octubre va tenir lloc al Parc Central una macro festa per als més joves de Vallirana, organitzada per la Unió de Botiguers i amb la col·laboració de l’entitat Vallirana en Acció, que va vendre castanyes , moniatos i begudes solidàries. La UB va repartir més de 800 globus a la xicalla que s’ho va passar d’allò més bé.

Durant més de quatre hores hi va haver festa i gresca, de la mà de la música discotequera DJ i de dos animadors fantàstics que no van parar durant dues hores.

La Unió de Botiguers agraeix l’ajut i col·laboració de l’Ajuntament en la infraestructura de la Festa, la col·laboració de Vallirana en Acció i també la d’establiments associats que van exposar els seus productes i serveis directament relacionats amb Halloween i la Castanyada, a la carpa de la UB. Encara hi sou a temps de gaudir-ne: panellets, moniatos, flors per Tots Sants, tallers de manualitats, els propers dels quals seran de cara a Nadal, dolços, disfresses, concurs Selfie de mascotes …

Gràcies, com no hauria de ser d0altra manera, al públic assistent: pares, mares, avis, àvies i infants que van gaudir de la festa. Gràcies també a la Mascota de la UB, que va jugar i  fotografiar-se amb els infants, mentre repartia molts caramels a tothom.

Esteu alerta de totes les nostres ofertes i esdeveniments!