Ahir, dia 17 de juny, a la tarda, va tenir lloc una desfilada de moda, complements i altres articles de venda als comerços de Vallirana, amb la col·laboració de molts infants i adults del poble, clientela dels establiments de la Unió de Botiguers.

Va ser una desfilada molt lluïda on s’hi va copsar que no cal sortir de Vallirana per a trobar-hi de tot i per a ser ben atesos. Els següents establiments van exhibir-hi els seus productes:

 • Papyrus – papereria i llibreria situada al carrer Joan Capri, 5, que hi va mostrar samarretes i merchandising de videojocs infantils i juvenils, material escolar de la marca Gorjus i un gran nombre de motxilles de diferents marques i models.
 • Duldi – botiga de llaminadures i elements per a festes, del carrer Major, 239, hi va portar una mostra dels rams de llaminadures «xuxes», cons de «xuxes», globus amb les imatges dels personatges infantils de les pel·licules de moda i decorats amb diversos motius, coixins per anells dels casaments i cistells amb flors per cerimònies.
 • El Talleret del «Patch» – taller de patchwork i de costura, que també fa arranjaments de roba, situada al carrer Vall del Sol, 5, ens va donar a conèixer les seves nines i coixins fets a mà i amb diverses formes, completament artesanals, de la col·lecció Tilda, amb teles que s’hi poden comprar al mateix establiment.
 • Fotoprix – establiment de Fotofrafia del carrer Major, 266, que hi va presentar les samarretes personalitzades amb fotografies, una mostra dels més de 1.000 objectes personalitzables que s’hi poden adquirir per a sorprendre a l’hora de fer regals.
 • CopyDays – Copisteria i papereria del carrer Major, 315, hi va presentar un gran assortiment de motxilles i de material escolar
 • Milar – establiments d’electrodomèstics, llar i tecnologia del carrer Major, 181-189, ens va oferir les noves tendències en auriculars bluetooth i amb cable, en smartphones de les marques Samsung, Huawei, l’Iphone Apple i les més novedoses, com ara Meizu, Xiaomi o Wiko.
 • Art Piscines – botiga de especialitzada en la construcció  i rehabilitació de piscines i analítiques amb laboratori propi, ens va mostrar els seus productes químics per la desinfecció de les piscines i pel benestar dels seus usuàris, electròlisi i netejafons automàtics i altres productes com algidides, netejadors de parets i altres tractaments.
 •  Mami’s Bears – establiments de moda i complements infantils, hi va presentar les últimes tendències en moda per a infants, amb vestits «Camuflatge», de ratlles marineres, roba de vestir per a mudar, vestits de cerimònia i altres peces molt estiuenques i fresquetes de les marques Boboli, Babidu, Disney i Mayoral. També sabates i altres  complements.
 • Òptica Vallirana – òptica situada al carrer Major, 276, va exhibir ulleres de sol per infants i per adults a l’últim crit de la moda, amb diversitat de colors i formes.
 • La Provença – botiga de decoració, flors, regals i de cosmètica natural del carrer Major, 313, va presentar uns cors de fusta pintats a mà de diferents colors que es poden personalitzar amb el nom escollit, diademes i rams de núvia i flors pel cabell de diferents estils, per a arreglar en ocasions especials i també per a cerimònies.
 • Valery – boutique de moda de dona del carrer Major, 397, ens va oferir un festival de vestits, pantalons, i peces per a totes les ocasions: roba de tot portar, vestits per arreglar, per anar de festa, i fins i tot vestits de núvia i per a acompanyants a la cerimònia.
 • Florjardí – floristeria del carrer Major, 274, va posar la decoració de l’escenari amb plantes (geranis, espatifilium i Marginata), així com un ram de núvia i bouquets de flors.
 • Casa Pascual / Ca la Nena i la Pastisseria El llonguet, van oferir, després de la passarel·la a la carpa de la unió de Botiguers de la fira, un tast de cava Rigol i de coca de Sant Joan, respectivament.

Gràcies a tots els etabliments participants, als i les models que tant bé vau lluïr els productes presentats, a la família dels models que ha donat suport en tot moment, a l’Ajuntament per la cessió de l’escenari, equip de so i resta d’infraestructura, i també als establiments Modernillos i Kustomitza-t, que van donar suport i ajut incondicional a la desfilada.