Qui som? Què fem? Què oferim al públic de Vallirana?

Anunci targeta Regal

Targeta regal

Som una associació fundada el 2003, que aplega uns cinquanta comerços de Vallirana d’activitats diferents. La ciutadania que compra al poble, no només s’abasteix d’allò que necessita, sinó que també se socialitza, és a dir, parla amb els coneguts, els veïns, rep notícies del municipi… Creem teixit social fent possible així un poble més viu.

Creiem en el comerç de proximitat perquè té molts avantatges per als consumidors i per als comerciants: És important el tracte de tu a tu, podem oferir productes competitius i singulars, artesanals i produccions pròpies, de qualitat i mirem de tenir la major diversitat possible i el millor servei. A Vallirana hi ha comerços especialitzats que et podem assessorar amb efectivitat perquè som experts en els nostres productes, ajudem a escollir el millor producte segons les necessitats de cada client, coneixem la clientela, sabem què li agrada i oferim atenció personalitzada.

Els nostres associats saben exactament el què venen, tenen tota la informació que tu necessites sobre els productes i et poden resoldre qualsevol tipus de dubte.

La Unió de Botiguers de Vallirana realitza campanyes al llarg de l’any que promouen la compra a Vallirana, al mateix temps que miren de afavorir el trànsit de persones pel municipi i la relació social.

Un dels avantatges que representa comprar als comerços de la UB és la targeta de fidelització a la clientela, que va acumulant diners per cada compra que es realitza i que es poden gastar en qualsevol dels comerços que tenen la targeta. És una iniciativa molt ben rebuda per part de les persones compradores.

El desembre de 2014 vam estrenar una Mascota, resultat d’un concurs de dibuix per a infants, en el que va guanyar un disseny de drac, i que és la imatge de la UB en moltes de les campanyes.

Tothom que ho vulgui por entrar al facebook de la UB i veure les ofertes, campanyes o notícies dels nostres establiments associats:
https://www.facebook.com/UnioBotiguersVallirana