Associar-se a la Unió de Botiguers té molts avantatges. És una oportunitat per a cercar solucions i per a realitzar accions comunes que fomenten el consum en el petit comerç, en uns temps en què la conjuntura econòmica, les grans superfícies, els canvis d’hàbits de compres i altres elements determinants no ens ho posen fàcil. A més, Vallirana té una qüestió addicional, que per una banda pot ser beneficiosa, però per part del comerç s’ha de tenir molt en compte per la transformació que suposarà, que és la variant, quan estigui acabada. Per això hem de prendre part en les decisions que faran que el canvi que patirà Vallirana ens afavoreixin al màxim.

Les grans superfícies comercials tenen molt més fàcil que nosaltres oferir preus i promocions atractives. Un comerç sol, no pot fer front a aquest tipus d’incentivacions. Els nostres avantatges competitius els hem d’oferir conjuntament, si volem estar a l’alçada. Cal aconseguir que la clientela vegi un eix comercial com a un conjunt que els ofereix una sèrie de productes i serveis de qualitat i amb un valor afegit que no els aporten els grans centres comercials.

Pertànyer a la Unió de Botiguers també permet professionalitzar-se amb formació en tècniques de venda i màrqueting per al comerç de proximitat, permet innovar i negociar conjuntament per assolir reduccions de costos i avantatges.

Tu, comerciant/a, hi tens la teva a dir.

Pots consultar les actuacions que estem duent a terme i els avantatges de pertànyer a la Ub en el següent link:

Informació per a associats

Per a demanar informació i/o associar-te omple aquest formulari:

Formulari